Pages

Monday, 10 June 2013

IMISSYOUU BUBUU .

alhamdulillah . kenyang nya sayaa . tadi pergi makan char kuew teow omaq dekat parit buntar ni . sedap gilaa ! lepas makan pergi karaoke pulak .
huhh bosan nyaa . dekat kuantan karaoke . tak kan dekat sini pun nak karaoke jugak . 

lepas puas melalak , pergi makan lagii .
apa nama tah kedaii tu . pak ali coner? ehh yeke . lupa dahh . sayaa makan dia punya banana split . sedap nyaa . nyum nyum



hmm okay, dah makan kenyang kenyang ni tetiba rasaa rinduu nyaadekat sayangg saya . ishh lambat nya nak tunggu hari rabu nii, nak balikk ! hoyy rabu boleh tolong cepatt sikit tak ? awak jaga dirii yee sayangg . rinduu awak . :/



11.6.2013 1:06 am -zira-

Sunday, 9 June 2013

bored !

im so bored now ! huhh . tidur 6pagi tadi . pukul 12 tadi bangun dah . nak pergii jalan jalann :/ tapi mana nak pergii ni . tak ada apaa pun kat parit buntar ni . nak pergi penang lah jap lagii . yeayy !


10.6.2013 1:24pm -zira-

holiday and happy birthdayy .

huhh penat nyaa . sehari duduk dalam kereta . penatt ! kali ni zira jalan jauh sikitt, parit buntar. balik kampung seminggu . tapii sayangg sayaa tak dapat ikut . dia kena kerjaa . kesian nyaa dia . selamat bekerjaa yaa sayangg .


kebetulan pulak hari ni birthday dia . sedihh jugak tak dapat celebrate dgn dia . kesian dia sorang sorangg . selamat hari jadi yee sayangg . walaupun saya jauh dgn awak tapii hatii saya sentiasa dekat dgn awakk .

selagi saya masih ada rasa sayang dekat awak saya harap awak jaga kepercayaan saya betul betul . sayaa tak suka orang ada sifat suka menipuu ni . end of words, selamat hari jadi . tunggu saya balik yee .


10.6.2013 2.30 am -zira-

Thursday, 6 June 2013

i never forger it .

hari ni saya bangun awal . pukul 12 saya dah kejut awak bangunn . sebab semalam awak dah promise awak nak bawak sayaa keluar . saya cepat cepat siap mandi semua . saya excited ! teman awak pergi gunting rambutt awak . lepastu fon saya ada masukk msg . number tu saya tak save, so saya sendiri tak tahu siapa dia . awak tanya saya, tapi saya cakap saya tak tahuu . awak tarik mukaa .

bila tengok muka awak macam tuu saya terus terdiam . saya terasaa kott . its not my faults . saya tak tahu apa apa sayangg . lepastu awak bawak saya pergi megamall , sebab saya cakap nak beli gelang tangann sayaa . tapi tak jadi, saya tak nak . mood saya dah terbang . awak terus marah saya . awak terus ungkit pasal msg tadii . ohh again !

kesabaran saya dah hilang . sebab awak cakap saya dgn mak ayah saya pun sayaa kurang ajar . inikan pulak dgn awak . saya tersentap ! saya ingatkan selama ni awak faham sayaa bilaa saya bercerita . tapi saya silapp . saya terus nak keluar dari keretaa . awak tarik saya .

awakk cakap 'tutup pintu aku kata' ! awak, selama 8bulan kita bercinta awak tak pernah kasar dgn saya sampai mcm tuu sayangg . masa tuu saya betul betul tak tahu dah apa yg saya rasaa . saya sedihh . saya sedihh sangatt sayangg . 

dua tiga jam lepastu kita dah baik mcm biasaa . cuma saya banyak termenung  . saya masih lagi berasa hatii agaknyaa . tapii tak apa lahh, saya dah pun maafkann awak .
*kata maaf diucap, okayy saya terimaa . esok lusa tak adaa lagii .*

7.6.2013 06:55 am -zira-