Pages

Thursday, 6 June 2013

i never forger it .

hari ni saya bangun awal . pukul 12 saya dah kejut awak bangunn . sebab semalam awak dah promise awak nak bawak sayaa keluar . saya cepat cepat siap mandi semua . saya excited ! teman awak pergi gunting rambutt awak . lepastu fon saya ada masukk msg . number tu saya tak save, so saya sendiri tak tahu siapa dia . awak tanya saya, tapi saya cakap saya tak tahuu . awak tarik mukaa .

bila tengok muka awak macam tuu saya terus terdiam . saya terasaa kott . its not my faults . saya tak tahu apa apa sayangg . lepastu awak bawak saya pergi megamall , sebab saya cakap nak beli gelang tangann sayaa . tapi tak jadi, saya tak nak . mood saya dah terbang . awak terus marah saya . awak terus ungkit pasal msg tadii . ohh again !

kesabaran saya dah hilang . sebab awak cakap saya dgn mak ayah saya pun sayaa kurang ajar . inikan pulak dgn awak . saya tersentap ! saya ingatkan selama ni awak faham sayaa bilaa saya bercerita . tapi saya silapp . saya terus nak keluar dari keretaa . awak tarik saya .

awakk cakap 'tutup pintu aku kata' ! awak, selama 8bulan kita bercinta awak tak pernah kasar dgn saya sampai mcm tuu sayangg . masa tuu saya betul betul tak tahu dah apa yg saya rasaa . saya sedihh . saya sedihh sangatt sayangg . 

dua tiga jam lepastu kita dah baik mcm biasaa . cuma saya banyak termenung  . saya masih lagi berasa hatii agaknyaa . tapii tak apa lahh, saya dah pun maafkann awak .
*kata maaf diucap, okayy saya terimaa . esok lusa tak adaa lagii .*

7.6.2013 06:55 am -zira-

No comments:

Post a Comment